CONCEPT // PRODUCTIE

 

wij maken films. vanuit EEN IDEE. DE KAPSTOK. DE BASIS. KAAPS DENKT MEE. ONTWIKKELT CONCEPTEN. SCRIPTS. WE INTERPRETEREN EEN BRIEFING NAAR EEN BEELDVERHAAL. KAAPS IS VIDEOPRODUCENT EN PRODUCTIEMAATCHAPPIJ. WIJ LEVEREN DE BESTE ONLINE VIDEO, ONLINE COMMERCIALS, TV COMMERCIALS, CORPORATE VIDEO, SPOrTS VIDEO, ONLINE CONTENT, FASHION VIDEO EN DOCUMENTAIRES. wij zijn kaaps.

VIDEOPRODUCENT //

WIJ ZIJN KAAPS. VIDEOPRODUCENT EN PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ. WIJ WERKEN AL 10 JAAR MET EEN FLINKE DOSIS POSITIEVE ENERGIE VANUIT DE CREATIEVE LUCHT IN ROTTERDAM. TOCH ZIJN WE VAKER DAN REGELMATIG VOOR ONZE KLANTEN IN EN RONDOM DE RING VAN AMSTERDAM TE VINDEN. OF MET ONS PASPOORT OP SCHIPHOL. BINNEN 60 MINUTEN STAAN WE MET EEN BUS VOL APPARATUUR OF EDITSET BIJ JE OP DE STOEP. OF MET PEN, PAPIER EN LAPTOPS VOOR EEN CONCEPTBESPREKING OF PPM.

 

WIJ MAKEN ONLINE VIDEO, ONLINE COMMERCIALS, TV COMMERCIALS, CORPORATE VIDEO, SPORTS VIDEO, ONLINE CONTENT, FASHION VIDEO EN STORYTELLING VIDEO'S. KAAPS ONTWIKKELT CONCEPTEN EN SCRIPTS. INTERPRETEREN EEN BRIEFING NAAR EEN VERHAAL. WE BRENGEN HET DICHTBIJ.


KAAPS HEEFT DE SPECIALISTEN EN APPARATUUR IN HUIS OM EEN VIDEOPRODUCTIE VAN IDEE TOT EINDPRODUCT OP TE LEVEREN. ONS KAAPS TEAM BESTAAT UIT PRODUCERS, REGISSEURS, D.O.P'S EN EDITORS. DE BASIS HEBBEN WE MET ONS TEAM VAN 11 IN HUIS. UIT ONS NETWERK SCHAKELEN WE O.A. D.O.P'S, CAMJO'S, EDITORS, COLOR GRADERS EN SOUND ENGINEERS IN. FREELANCERS MAAR ALTIJD DICHTBIJ DOOR DE STERKE BAND. 

 

T: +31 (0) 619716460  //  E: VIDEO@KAAPS.NL