Storyboard

De ontwikkeling van een TV-commercial of online commercial is een proces van vele details. Een concept en script staat in van idee tot detail per shot per scene de productie beschreven. Een storyboard is hierbij een belangrijke hulpmiddel: voor zowel klant als tijdens de productie zelf. Vooraf is inzichtelijk hoe de scenes eruit gaan zien en hoe dit als geheel zal overkomen. Een storyboard is voor intensieve producties onmisbaar en geeft helderheid in het proces van concept en shoot tot de edit.

Ontwikkeling storyboard
Na de eerste conceptfase waarin een concept en script zijn uitgeschreven start de ontwikkeling van het storyboard. Elke belangrijke scene wordt handmatig uitgeschetst. Na akkoord van de eerste schetsen wordt het complete storyboard uitgetekend. Voor u als klant is een storyboard voor de interne processen en besluitvorming een prima instrument om de verwachtingen te managen. En voor de productie is een storyboard een perfecte richtlijn om te komen tot het beste eindresultaat.

 

 

kaaps:  videoproducentproducent documentaires , producent online comercialsproducent corporate video , producent drtv commercials , producent tv commercials , videoproducenten, video productie